08.04.2017 07:59

Zlatá réva 2017

Za krásné slunné soboty 1.4.2017 proběhla župní recitační soutěž v Kunovicích. Na Zlatou révu jezdíme pravidelně. Tentokrát naše výprava měla 12 recitátorů. Za velké konkurence dětí, které i navštěvují dramatický kroužek, jsme neměli tak velký úspěch. Ale přesto dvě děti z naší výpravy se úmístily na předních příčkách!  V kategorii 1. tříd  získala Anička Ferdová 1. místo s básní Kozí pohádka. V kategorii 2. třída se na 2. místě umístila Klárka Spáčilová s básní O veliké řepě.

Naše jednota by chtěla jmenovitě poděkovat našim reprezentantům za účast: Pavlíku Jarotkovi, Alžbětce Ferdová, Adélce Pištěkové, Aničce Ferdové, Barunce Halodové, Olince Halodové, Michalu Vojtkovi,  Klárce Spáčilové, Drahušce Slovákové, Elišce Jarotkové, Magdaléně Slovákové a Petříku Jarotkovi. Tito naši členové se nebáli vystoupit před zaplněným sálem, dali ze sebe co nejlepší výkon, který byl odměněn nejen potleskem publika, ale i diplomem a věcnou odměnou od poroty.

Letošní recitační soutěž byla balzámem pro poetické uši, které zavítaly a poslouchaly! Přednes dětí byl na velmi vysoké úrovni. Již se těším na podzimní ústřední recitační soutěž, která probíhá pravidelně v Lubině.Vítězové ze župní soutěže pokračují a změří si své síly s vítězi z ostatních recitačních soutěží z žup naší republiky.

Jana Ferdová

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město