09.04.2022 15:12

Jarní putování Vizovice

V sobotu 9.4. se skupinka orlů ze Starého Města vypravila do Vizovic na tradiční putování jarní přírodou. Na Orlovně jsme se zaregistrovali a s dětmi jsme putovali Kašpárkovou cestičkou pohádek.

 Na trase byla připravena stanoviště - lístečky s hádankami, odpovědi si děti zapisovaly do pracovního listu. Vlivem deštivého počasí pohádkové postavičky s úkoly čekaly až v cíli trasy. 

Po 4,8km trase jsem dostali v cíli párek v rohlíku a teplý čaj, který přišel vhod. Po posílení děti plnily na sedmi stanovištích úkoly. U Popelky přebíraly hrách a fazole, ježibabě pomáhaly naloupané perníčky připevnit na chaloupku, vodníkovi chytaly rybičky z rybníčku, u loupežníka házely kroužky na kuželku, u prince projely na koni slalomovou dráhu, nakrmily draka a Palečkovi přenesly na lžíci míček. 

Za splnění všech úkolů a vyluštění křížovky dostaly děti odměnu v podobě diplomu, sladkosti a kašpárkovi rolničky. Za absolvování trasy jsme všichni dostli památeční medaili.

Děkujeme jednotě Vizovice za krásně připravenou trasu s úkoly. Rádi na toto putování jezdíme a už nyní se těšíme na příští ročník!

Jana Ferdová, cvičitelka

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město