24.05.2019 15:33

Den Matek 2019

V neděli 12. 5. 2019 se uskutečnil ve Společensko-kulturním centru ve Starém Městě program ke Dnu matek. Svá pásma si pro maminky připravily děti ze všech tří mateřských školek ve Starém Městě, stejně tak děti z hudebních a tanečních oborů ZUŠ Staré Město, děti ze SVČ Klubko a z TJ Orla Staré Město.

Za jednotu Orla Staré Město vystoupily nejmenší děti spolu se svými maminkami z oddílu Cvičení rodičů s dětmi, a to s pásmem Žabičky.

Druhým zástupcem byl oddíl Moderních tanců pod vedením Martiny Pijáčkové a Kristýny Číhalové s pásmem Lie in my mind.

Odpolední program, který uváděl místostarosta Martin Zábranský, se nesl v příjemné atmosféře a děti se opravdu předvedly v nejlepším světle. Byla vidět poctivá příprava každého vystoupení a i přes mírnou nervozitu vše zvládly na jedničku. To publikum ocenilo mohutným potleskem v závěru programu.

 

                                                                           Martina Mazáčová                                                                                                                                                                                                                                     vedoucí oddílu Cvičení rodičů s dětmi

 

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město