04.06.2018 14:27

Den Matek 2018

V neděli 13.5. 2018 vystoupil oddíl Cvičení  rodičů s dětmi na krásné akci, aby potěšili všechny maminky, babičky...  Den Matek pravidelně pořádá kulturní komise města Staré Město. 

V bohatém programu se postupně představili  ZUŠ Staré Město – hudební obor Kvarteto zobcových fléten, SVČ Klubko - kroužek břišních tanců, MŠ Rastislavova pásmo „Berušky a mravenci“,  Orel jednota Staré Město "Cvičení rodičů s dětmi", MŠ Komenského pásmo „Zebra“ a „Hádej, kdo to je?“, ZUŠ Staré Město – taneční obor balet „Cirkus Humberto“, KMŠ Za Radnicí pásmo “Smíškové”, ZUŠ Staré Město – taneční obor balet „Harlekyniáda“, SVČ Klubko Klubíčko – pásmo „Na Lúce“.

Naši nejmenší pod vedením cvičitelek Martiny Mazáčové, Denisy Hasíkové předvedli krátkou ukázku z rozcvičky. Děti se svými rodiči se schází každý čtvrtek od 16.00 do 17.00 hod. v tělocvičně Orlovny ve Starém Městě. Hravou formou se již od útlého věku seznamují s nejrůznějším sportovním náčiním a nářadím jako jsou žebřiny, lavičky, švédské bedny, trampolíny apod. Učí se hodu míčem, skoku přes překážky a zdolávají balanční kameny. Při odpočinkových aktivitách si děti pomocí stavebnic, vkládaček a puzzle rozvíjejí jemnou motoriku rukou a učí se poznávat barvy. V závěru hodiny nesmí chybět pohádka na cestu domů. Paralelně s cvičením běží i hodina Dílniček, pro starší sourozence malých cvičenců.

Vystoupení se všem líbilo a bylo odměněno bouřlivým potleskem.

                                                                                                                                            Dagmar Zálešáková, starostka jednoty Orla Staré Město

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město