04.06.2023 11:40

Atletika Nivnice 2023

O tom, že od sportování nás neodradí ani nepřízeň počasí,  jsme se přesvědčili v sobotu 6. 5. 2023, kdy jsme vyrazili na již tradiční atletické závody v Nivnici. A i když počasí nám zrovna nepřálo, nenechali jsme se odradit a s plným nasazením jsme se vrhli do soutěžení. Jak už to bývá, účastníků bylo spousta a konkurence veliká. Účastnili se závodníci všech věkových kategorií z celkem 10 jednot.

Cesta na stupínky vítězů nebyla vůbec jednoduchá. Bylo zapotřebí zvládnout skok daleký, hod kriketovým míčkem, sprint na 60 metrů a vytrvalostní běh od 100 metrů až po 1000, pro větší sportovce ještě také skok vysoký a vrh koulí. Pro ty nejodvážnější a nejvytrvalejší běžce poté byla ještě disciplína přespolního běhu, u kterého byla délka trasy 3,8 km.

Po vynaloženém úsilí na nás čekala odměna v podobě občerstvení a samozřejmě také medaile pro ty nejlepší sportovce. Z naší jednoty obsadila krásné první místo ve své kategorii Anna Ferdová a Martina Pijáčková. Všem výhercům patří gratulace a ostatním zúčastněným, kteří nestanuli na stupni vítězů, velké díky za vynaložené úsilí a skvělou reprezentaci jednoty. Protože i když výhra je krásná, hlavní je zúčastnit se a užít si to. A my se do Nivnice budeme těšit opět za rok.

Martina Pijáčková

 

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město