13.02.2016 20:40

Orelský karneval

V neděli 7.února 2016 se konal na Orlovně ve Starém Městě v krásně vyzdobeném sálu karneval pro všechny děti a to v pořadí již druhý. Je dobré všem připomenout, že zakladatelkou této tradice v naší jednotě Orla, byla sestra Bc.Barunka Halodová, která již není mezi námi.

Letošní moto karnevalu byly pohádkové postavičky z oblíbeného „Večerníčku“. Po oficiálním zahájení sestrou Dagmar Zálešákovou, starostkou jednoty a přivítání pohádkové postavičky samotného „Večerníčka“, který přijel ve svém červeném autíčku a přivezl si sebou pomocnici princeznu Jasněnku, se zábava rozproudila v plném proudu. Všichni piráti, princezny, víly, klauni, kovbojové, kočky, čerti, fotbalisté kominíci, makové panenky, loupežníci, andělé, indiáni, tučňáci, čarodějové, berušky ….. napřed prošli krásnou pohádkovou bránou a pak následoval tanec, soutěže a hry, při kterých asistovaly děti z oddílu „ Rekreační sporty“, převtělené do pohádkových postaviček „Mach a Šebestová, Křemílek a Vochomůrka, Pat a Mat, Bob a Bobek“ a další. Všechny děti také obdržely jako upomínku za účast na karnevalu, „Večerníčkův diplom“. Mimo odměn za jednotlivé soutěže, kterých se děti zúčastnily, byla ještě bohatá velká tombola, kde si každé ze 109 dětí mohlo vybrat pěknou věcnou cenu., která se mu líbila. Děti také využily připravený dětský koutek na hraní se skluzavkou, tunelem, bazénkem s kuličkami a indiánským stanem.

Zaslouží se poděkovat nejen sponzorům, ale také všem nejmenovaným pořadatelům a jejich pomocníkům, kteří přiložili ruce k dílu a vytvořili pěkné prostředí a zázemí pro hladký průběh celé akce. Odměnou nám byly pochvaly od rodičů, spokojené děti a jejich rozzářené oči.

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město