06.02.2020 18:43

Orelský karneval 2020

V neděli 2.2.2020 se na Orlovně ve Starém Městě opět otevřela pohádková brána, kterou prošly všechny děti v maskách, aby se pobavily, zatancovaly a zasoutěžily si. I přes nepříznivé počasí a chřipkovou epidemii jsme zaregistrovaly dohromady 47 masek malých  víl, princezen, pirátů, kovbojů, rytířů,včelých medvídků, mravenců, kouzelníků, karkulky, berušek, motýlů, jednorožce, dinosaura, Macha a Šebestové, čarodějnic, siamských dvojčat, myšky, včelky, kuřátka, andělů, netopýra, kočičky, spidermena, kostlivce, sovičky, strašidýlka, fotbalisty a další pohádkové bytostí. Po oficiálním zahájení a přivítání všech přítomných sestrou starostkou přišel totiž samotný Ferda mravenec se slečnou Beruškou, aby děti provázeli při reji masek, tanci, hrách či soutěžích.

Na závěr karnevalu byly všechny přítomné děti oceněny diplomem, na kterém byl napsán název jejich masky, kterou představovaly.

Po společném fotografování s Ferdou a Beruškou proběhlo losování tomboly. Potěšilo mě, že někteří rodiče došli také v maskách.

Chtěla bych poděkovat všem organizátorům a spolupracovníkům, kteří obětovali svůj volný čas a podíleli se na přípravě této krásné orelské akce pro děti.

 

 

                                                         Dagmar Zálešáková, starostka jednoty Staré Město

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město