13.05.2022 14:39

Den Matek 2022

V neděli 8. května se po dvouleté odmlce k vůli Covid-19 opět uskutečnila oslava svátku maminek.

V cela zaplněném sále Společenského kulturního centra ve Starém Městě se v bohatém a pestrém programu vystoupily děti, aby potěšily nejen maminky, ale také babičky a všechny přítomné ženy. Program zahájil starosta města Ing. Kamil Psotka spolu s místostarostou Mgr. Martinem Zábranským, který krátkým slovem ke každému vystoupení, program uváděl.

Jako první se představily děti z přípravky ZUŠ Staré Město – taneční obor. Následovalo pásmo „K Tvému svátku maminko“ od dětí z KMŠ Za Radnicí. Pak předvedlo SVČ Klubko – Street Dance a hudební vystoupení: Kytara + Ukulele. Další na řadě bylo vystoupení ZUŠ – hudební obor.

V pásmu „Tančíme s Machem a Šebestovou“ vystoupila MŠ Rastislavova.

 Po ní se představily naše děti z ORLA a to oddíl Cvičení rodičů s dětmi s vystoupením „Sluníčko“, kde děti na básničky a písničky cvičily a to i s padákem. Další orelský oddíl Moderní tance předvedl sestavu na písničku „Magia“.

MŠ Komenského si připravila pásmo: „Hádej kdo to je a Pongo“. Jako předposlední bylo vystoupení ZUŠ – hudební obor a celý program pro maminky ukončilo SVČ Klubko – Klubíčko, rodiče s dětmi s folklórními tanečky a říkankami.

Všechna vystoupení byla po zásluze odměněna velkým potleskem. Maminky si tak odnášely domů nejen krásná přáníčka, ale také hezké zážitky.

 

                                                                             Dagmar Zálešáková, starostka ORLA Staré Město

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město