10.05.2016 12:07

Den Matek 2016

V neděli 8.5.2016 se konala v SKC Staré Město skvělá akce pro maminky, babičky, zkrátka pro všechny ženy k jejich svátku.

Bohatý kulturní program zahájil místostarosta Města Staré Město Martin Zábranský a  pak přivítal všechny přítomné starosta Města Staré Město Josef Bazala.

Jako první se představily děti z KMŠ Za Radnicí s pásmem „Když se zamiluje kůň“. Potom následovala vystoupení ZUŠ Staré Město – taneční obor I a pak hudební obor. Po nich přišla na řadu MŠ Komenského s pásmem tanečků. Pak vystoupily děti z naší jednoty Orla a to oddíly „Cvičení rodičů s dětmi“ s krátkou ukázkou rozcvičky s padákem, oddíl „Cvičení a pohybové hry I“ si připravil pásmo s písničkami a básničkami a nakonec oddíl „Cvičení a pohybové hry II“zatančil na písničku „Oliver Twist“. Následovala ZUŠ Staré Město – taneční obor II s pásmem „Mušketýři“. MŠ Rastislavova měla pásmo „Jak se Mach a Šebestová učili tancovat“ a SVČ Klubko – Klubíčko + flétny pásmo „Kolo, kolo mlýnské“. Dolinečka II + CM Dolinečka pásmo „V komoře“, Dolinečka III + CM Dolinečka pásmo „Poďme si hrát“ a CM Dolinečka ZUŠ SM ukončila celou kulturní akci pásmem tří písní.

Bylo to moc pěkně prožité sváteční odpoledne, které se velmi vydařilo. Všichni účinkující děti byly odměněny zaslouženým potleskem od diváků.

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město