09.05.2012 21:35

Župní atletické závody v Nivnici

Za krásného svátečního dne 8. května 2012 přijela 27 členná skupina Orlů změřit své síly do Nivnice. Atletických závodů se zúčastnily jednoty Staré Město, Nivnice, Domanín, Vnorovy, Uh. Brod, Veselí nad Moravou a Zlín. Letošní závody byly výjimečné nejen účastí 88 závodníků, ale i počtem medailí, které si přivezli naši.

V kategorii benjamínci chlapci si zlatou medaili odnesl Ládík Janča, v kategorii benjamínci děvčata vybojovala 2. místo Barunka Šmídová. Ani nejmladší žáci neodešli s prázdnou na krásné zlaté příčce se umístil Šimon Slavík a na bronzové pozici František Blažíček. Nejmladší žákyně Nikolka Stričko vybojovala 1. místo. Liduška Gieslová získala zlatou medaili v kategorii mladší žačky. Dále starší žačka Katka Malinová se umístila na stříbrné pozici a Karolína Jančová na bronzovém stupni vítězů. Dorostenka Monika Pleváková si odnesla zlatou medaili. I ženy ze Starého Města si odnesly cenné kovy, a to zlato Marcela Šmídová, stříbro Blanka Jančová a bronz Hana Slováčková.

Děkujeme obětavým rodičům i cvičitelům, kteří přivezli děti na závody, i všem, kteří reprezentovali naši jednotu. Také děkujeme pořádající jednotě Nivnice, která připravila pro závodníky nejen diplomy a medaile, ale i dobré pohoštění.

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město