24.12.2015 01:45

Vánoční zpívání 2015

Tak jako každý rok i letos se konalo čtvrtou neděli adventní „Vánoční zpívání“ve Společensko-kulturním centru ve Starém Městě. Pořádalo jej Zastupitelstvo města, Rada města a komise kultury.  Tentokrát to byla neděle 20. prosince. Přítomné diváky i účinkující přivítali pánové - starosta Města Staré Město Josef  Bazala a místostarosta Martin Zábranský, který pak jednotlivá vystoupení uváděl. V bohatém programu se postupně představily ZUŠ SM, a to Literárně dramatický obor, Taneční obor – balet 2. a 4. ročník, Hudební obor, CM Dolinka ZUŠ, Dolinečka I, Dolinečka II, CM Dolinečka, MŠ Komenského a OREL SM.

Naše děti z oddílů Rekreační sporty, Pohybové hry II a I, pod vedením cvičitelek Jany Ferdové a Hany Slováčkové nastudovaly pásmo o narození Ježíška. Jeviště se zaplnilo andělskými bytostmi a ani tři králové nechyběli. Na závěr všichni andělé, Marie, Josef i K+M+B zazpívali koledy.

Všechna vystoupení se moc líbila a byla odměněna velkým potleskem diváků. Odcházela jsem domů spokojena, s hřejivým pocitem v srdci, v očekávání nadcházejících svátků.

                                                                                                                                  Dagmar Zálešáková, starostka jednoty ORLA SM

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město