13.05.2013 21:12

Atletické závody v Nivnici 2013

8. května se v Nivnici uskutečnily župní orelské závody v atletice, kterých se zúčastnila i třicetičlenná výprava z Orla Staré Město.  Závody zahájil starosta jednoty Orla v Nivnici František Mahdal v devět hodin na školním hřišti J. Stojana a už se mohlo začít se závoděním.  Závodníkům přálo počasí. Nejmladší závodnicí celých závodů byla Anička Gieslová ze Starého Města, která zvládla všechny disciplíny.

V nejmladší kategorii benjamínků, kteří běželi 50 metrů, házeli kriketovým míčkem, skákali do dálky a běželi 200 metrů,  mělo Staré Město silné zastoupení a získalo diplomy a medaile za druhé i třetí místo. Na druhém místě skončila Ema Zimčíková a Anežka Slavíková a na třetím místě Barunka Halodová a Olinka Halodová. V kategorii chlapců získal 3. místo Michal Giesl. V nejmladších žačkách skončila Nikola Pelková na 4. místě, ale nejmladší žáci ze Starého Města obsadili všechny tři první místa. Zlatou medaili získal Marek Janča, stříbrnou Erik Zimčík a bronzovou Ladislav Janča. V kategorii mladší žákyně získala 2. místo Martina Píjáčková ze Starého Města a Marcela Pelková skončila na místě čtvrtém. Silné zastoupení mělo Staré Město v mladších žácích, ale nepodařilo se překonat místní, kteří obsadili první dvě místa a pro Staré Město získal 3. místo a bronzovou medaili až Michal Šmíd.  V kategorii žačky ale zvítězila a získala zlatou medaili Ludmila Gieslová ze Starého Města a v kategorii starší žačky vyhrála Kateřina Malinová.

Zastoupení mělo Staré Město na stupních vítězů i v poslední kategorii, v kategorii muži získal 2. místo Viktor Zimčík a 3. místo Ondřej Slavík. V kategorii ženy získala 1. místo Olga Slavíková, 2. místo Anna Petrželová a 3. místo Petra Slavíková.

Všem gratulujeme a děkujeme za reprezentaci Starého Města.

 

—————

Zpět


Kontakt

Orel jednota Staré Město

pobočný spolek


Nám. Hrdinů 264
686 03 Staré Město